Competitie lidmaatschap

Tijdelijk lidmaatschap in verband met deelname aan de competitie
Dit is mogelijk indien men op verzoek van een lid van LTC de Klinkaert aan de KNLTB competitie deel gaat nemen. Het is een tijdelijk lidmaatschap voor de maanden waarin competie wordt gespeeld met een bijdrage van € 50,00 voor senioren en voor junioren is de bijdrage € 25,00. Gedurende deze periode kan het tijdelijk lid vrij tennissen bij onze vereniging. Het tijdelijk lid moet wel lid zijn van een tennisvereniging.

Dit tijdelijk lidmaatschap moet op tijd worden aangemeld bij de ledenadministratie zodat de speler het KNLTB pasje heeft voor aanvang van de competitiewedstrijden. De KNLTB pas moet binnen 3 weken nadat de competitie is afgelopen worden ingeleverd bij de ledenadministratie. Gebeurt dit niet dan wordt men automatisch lid van LTC de Klinkaert.

Een tijdelijk lidmaatschap is mogelijk voor maximaal een competitie per jaar. Alle andere spelers moeten lid van onze vereniging zijn of worden.

Er kan een uitzondering worden gemaakt als voor een team onvoldoende spelers van een bepaald niveau beschikbaar zijn binnen de vereniging. 

Het bestuur beslist hierover.