Tennisactiviteiten jeugd

Jeugd competitie KNLTB

Ieder jeugdlid van onze club speelt mee in de KNLTB competitie. Deze bestaat uit een voorjaars- en najaarscompetitie

Alle teams hebben een eigen teamcaptain die op de hoogte is van alle informatie die nodig is rondom de competitie. Via een datumplanner wordt de beschikbaarheid gepeild en zo een indeling per kind gemaakt voor iedere speeldag. Deelname is gratis. Aan het einde van de voorjaars- en najaarscompetitie houden we een gezellige afsluiting.

 

Zondag Ochtend Tennis

Iedere zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur (tussen de najaars- en voorjaarscompeitite) tennissen we met onze jeugd. Bij binnenkomst schrijven ze hun naam op een tennisbal en deze gaat in een grote emmer. We gaan met alle kinderen husselen. We oefenen de service, de telling, en waar we moeten staan in het veld. Een extra trainingsmoment voor ieder jeugdlid. Deelname is gratis en vrijblijvend. We sluiten af met warme chocomel of ranja en wat lekkers.

 

Sjors Sportief

Het sportkennismakingsprogramma voor alle kinderen uit de omgeving met basisschool leeftijd vanaf 6 jaar. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met tennis en padel en ze aan te zetten om te gaan sporten. Ideaal om je vriendje of vriendinnetje kennis te laten maken met onze club. 

 

Clubkampioenschappen

Ieder jaar worden gelijktijdig met de senioren de jeugd clubkampioenschappen gehouden. Je kan op je eigen niveau deelnemen. Onderling spelen we wedstrijden en maken we er een gezellig evenement van. Aan het eind is de Jeugd Clubkampioen van dat jaar bekend!