Tennis- en padel activiteiten senioren

Husselen

In de periode maart t/m september worden er husselavonden gehouden. Husselen is bedoeld voor iedereen die graag wil tennissen of padellen, maar nog geen vaste partner heeft of mensen wil leren kennen of gewoon graag wil spelen. 

Hertog Jan 0.0 DDOT

Een KNLTB goedgekeurd Toernooi in het voorjaar. Een toernooi waaraan elk lid van de KNLTB aan kan deelnemen en in verschillende speelsterkte. Zowel voor tennis als padel.

Oranjebitter toernooi

Een toernooi voor leden vanaf 18 jaar en ouder. Gestart wordt er met een toost op onze koning. Daarna worden er twee speelrondes gespeeld. Aanvang 16.00 uur.

Clubkampioenschappen tennis en padel

Dit is een toernooi voor alleen clubleden met zowel enkel- als dubbelspel. Zowel tennis als padel.

Dubbeltoernooi

Dit is een KNLTB goedgekeurd Dubbeltoernooi, waaraan tennissers/sters en padllers uit de wijde omgeving meedoen. Een goed bekend staand, en elk jaar weer heel gezellig toernooi.

De Interne Wintercompetitie tennis en padel

Na afsluiting van de externe najaarscompetitie wordt er gestart met de interne wintercompetitie (november-maart). Er wordt gespeeld op vrijdagavond, donderdagmiddag en zondagochtend. Het is een toernooi waar alle koppels op sterkte worden ingedeeld. Dus herendubbel, damesdubbel en gemend door elkaar. Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd, zodat de organisatie kan zorgen voor wat versnaperingen en voor de organisatie van de afsluiting.

Snerttoernooi Tennis en padel

Op 27 december wordt dit interne eendaags toernooi georganiseerd. Er worden twee speelrondes getennist/gepadeld, daarna is er overheerlijke erwtensoep met roggebrood & spek.

Toernooien in de omgeving

Informatie over en inschrijfformulieren voor deze toernooien vindt u in het afhanghok of bij het prikbord. Kijk ook op MijnKNLTB.

Bedankmiddag/avond

De Bedankmiddag/avond wordt gehouden voor de sponsors en voor die leden die zich op vrijwillige basis in het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze vereniging. Het bestuur wil jaarlijks een gezellige middag/avond aan deze mensen aanbieden als blijk van waardering voor hun activiteiten.