Padel

De aanleg van de padelbanen is gestart! 

Op maandag 21 januari 2019 is de aanleg van de padelbanen begonnen. Het nodige hekwerk is verwijderd evenals het kunstgras. Dinsdag is het miniveldje geëgaliseerd ten opzichte van baan 5. Door de winterse omstandigheden is de verdere aanleg helaas tijdelijk opgehouden.
Maandag 28 januari zijn de gleuven gegraven voor de ringfundering, die op woensdag is gestort.
Maandag 4 februari zijn de electra kabels aangebracht en dinsdag heeft men het terrein compleet geëgaliseerd.
Op maandag 11 februari heeft de grondfirma het resterende hekwerk aan de noordzijde verwijderd en een stuk aanloop geëgaliseerd. Woensdag 13 februari is het waterdoorlatend beton aangebracht met groot materieel. Het beton moet ruim een week drogen.
Midden week 8 heeft de keuring door Kiwa-Isa plaatsgevonden. Dit is uiteraard goed verlopen.
Aangezien de constructie aan de Nederlandse normen moet voldoen, zijn er versterkingen aangebracht. Dit heeft enige vertraging opgeleverd, o.a. bij het verzinken. Uiteindelijk zijn eind week 9 de Spaanse mensen met vracht in Nederland aangekomen en is direkt gestart met de bouw. Na anderhalve week is, ondanks de regen, het resultaat zichtbaar, heel mooi.
Zaterdag 16 maart zijn de Padelbanen officieel geopend door wethouder Peter van der Steen (verantwoordelijk voor sport en beweging binnen de Gemeente).
Terug naar boven