Overzicht tennisactiviteiten jeugd 2019

Tenniskids competitie KNLTB

Voor de tenniskids competitie in het voorjaar is een oranje team ingeschreven.
Uitleg over de verschillende competities en de speeldata.

Voor meer informatie kunt u mailen naar t.z.junioren@klinkaert.nl.

Belangrijk voor inschrijving:
 
Deelname aan de rood en oranje competitie is flexibel, maar niet vrijblijvend. De thuis spelende ploeg gaat uit van een aantal te verwachten kids en treft daar ook voorbereidingen voor. Een enkele keer écht verhinderd zijn kan, maar geef dat dan tijdig door. Liefst bij inschrijving al doorgeven als men weet dat een kind op een bepaalde dag niet kan.

Winter Wollen Wanten Wedstrijden

Junioren uit de regio van 6 – 17 jaar mogen meedoen. Op een speeldag wordt er een enkel- en een dubbelwedstrijd gespeeld. Er wordt gespeeld in rood, oranje, groen, geel 10 tot 14 jaar en geel 11 t/m 17 jaar. Er wordt gespeeld om gewonnen sets met een tijdslimiet om uitloop te voorkomen. 

 

Sjors Sportief

Het sportkennismakingsprogramma voor kinderen alle kinderen uit de omgeving met basisschool leeftijd vanaf 6 jaar. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met sport en ze aan te zetten om te gaan sporten.
Dit jaar kunnen kinderen meedoen aan een sportieve ochtend bij LTC de Klinkaert op zondag 29 september van 9.00 tot 12.00.

Schrijf hier in voor dit programma

Competitie KNLTB

Er zijn 4 teams aangemeld voor de najaarscompetitie najaar en er spelen 2 teams oranje, 1 team groen en een jeugdteam

 

Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2019 zijn van vrijdag 21 tot en met zondag 30 juni (met uitzondering van zaterdag 22 juni). Op zondag 23 juni vindt een activiteit voor alle leden plaats.
Terug naar boven