VRIJWILLIGERS GEZOCHT

27 juni 2024


 

Van 24 augustus tot en met 1 september zal het jaarlijkse LTC de Klinkaert Dubbeltoernooi weer worden georganiseerd. De inschrijving voor dit toernooi zal binnenkort geopend worden, dus houd dit vooral goed in de gaten.

Voor het organiseren van het dubbeltoernooi is de commissie nog op zoek naar hulp bij het klaarmaken van het sportpark in de dagen voorafgaand aan het toernooi (spandoeken ophangen, versieren in Wimbledon kleuren, wedstrijdtafel klaarmaken, Klinkkot opruimen etc.) en voor het draaien van één of meerdere tafeldiensten.

Daarnaast zijn we dit jaar op zoek naar een vrijwilliger die de leiding kan nemen over de hapjes tijdens de wedstrijddagen. Dit omvat het bedenken welke hapjes te serveren, het doen van de boodschappen en het instrueren van de keukendiensten. Natuurlijk kan deze taak ook door meerdere personen worden ingevuld.

 

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van bovenstaande vrijwilligerstaken of wil je graag wat meer informatie ontvangen, neem dan contact op met de commissie van het dubbeltoernooi via [email protected]

 

Met sportieve groeten,

Toernooicommissie Dubbeltoernooi LTC de Klinkaert

Nieuwscategorieën