INSCHRIJVEN BARDIENSTEN

16 januari 2023


In december is de eerste uitnodiging verstuurd dat er weer kan worden ingetekend voor de bardiensten 2023.

Wetende dat december een drukke maand is, is deze mail misschien aan je aandacht voorbij gegaan. Daarom bij deze het verzoek aan die leden die nog niet ingetekend hebben om dit te doen, want hoe eerder je intekent hoe groter de keuze.  

Ook voor 2023 geldt de bardienstplicht van 6 punten. Een bardienst van 4 uur is goed voor 2 punten, een bardienst van 2 uur is goed voor 1 punt en een aantal late diensten zijn goed voor 3 punten. Hoe eerder je inschrijft hoe meer keuze je hebt!  

Inschrijven gaat als volgt:

  • Ga naar onze website of KNLTB.Club
  • Log in en ga naar diensten      
  • Vervolgens kun je jouw bardiensten invullen.  

Daarnaast zijn wij op zoek naar leden die flexibel zijn en de vereniging kunnen helpen als bijvoorbeeld nieuwe activiteiten bekend zijn. Heb je geen verplichtingen met name in het weekend en maakt het je niet uit dat je door ons gebeld wordt stuur dan een mail naar [email protected] en wij nemen t.z.t. contact met je op.

Afkoop van je bardienst is mogelijk tegen betaling van € 17,50 voor een bardienst van 2 uur of € 35,00 voor een bardienst van 4 uur. Het betreffende bedrag dient te worden overgemaakt naar NL 77 RABO 0112610722 t.n.v. L.T.C. de Klinkaert onder vermelding van “afkoop bardiensten en je naam".

31 maart 2023 worden alle passen van de leden die nog niet volledig aan de bardienstplicht hebben voldaan danwel hun bardiensten niet (volledig) hebben afgekocht geblokkeerd.  

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar [email protected]   

Nieuwscategorieën