HUSSELAVONDEN

08 april 2022


De husselavonden worden met ingang van maandag 12 september weer gestart. Deze activiteit is met name interessant voor leden die graag een partijtje willen tennissen of padellen, maar (nog) geen vaste partner of tegenstander hebben. Maar ook voor nieuwe leden die andere leden van de vereniging willen ontmoeten of hun lessen in de praktijk willen brengen is dit een uitgelezen mogelijkheid  

De komende maanden wordt er gehusseld op:

  • maandag 12 september
  • dinsdag 20 september
  • woensdag 28 september
  • donderdag 6 oktober

Die avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur 3 banen gereserveerd waaronder 1 padelbaan. Je hoeft niet elke avond te komen, maar als je wilt komen, graag tot uiterlijk 18.00 uur op de betreffende dag aanmelden bij Erik van Asten (06-28648133), onder vermelding van tennis of padel.

Bij de indeling van de koppels/wedstrijden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte en individuele wensen. Indien er meer dan 3 banen nodig zijn, wordt er zo mogelijk voor de extra benodigde banen regulier afgehangen.

NB: ook indien niemand van de organisatie aanwezig is (dit kan een enkele keer het geval zijn), gaat het husselen gewoon door! Wij gaan ervan uit dat de aanwezige spelers dan onderling zelf kunnen bepalen wie met wie tegen wie speelt. De banen 3, 4 en 51 zijn hoe dan ook al gereserveerd.  

Lia, Erik en Wim 

Nieuwscategorieën