Hertog Jan 0.0 DDOT 2021

13 januari 2021


Vorig jaar om deze tijd waren wij als organisatie druk in de weer met het organiseren van het Hertog Jan 0.0 DDOT 2020. Weet je nog we schreven?

“Een nieuwe sponsor, een nieuwe naam en een nieuwe opzet, maar toch het vertrouwde Drunense Duinen Open Toernooi, DDOT! Dus sfeer, gezelligheid en gastvrijheid zijn onveranderd. Voor het eerst zal het DDOT worden opengesteld voor zowel tennis als Padel en we verheugen ons…..”

Maar het kon niet doorgaan vanwege een toen nog onbekend virus. We waren behoorlijk onder de indruk, dat zoiets mogelijk was. Een toernooi afgelasten, dat hadden we niet eerder meegemaakt. Inmiddels zijn we een jaar verder en weten we wel beter. Het Coronavirus houdt ons al een hele tijd in de greep. Inmiddels is er veel meer over bekend en er is zelfs al een start gemaakt met vaccineren.

Maar helaas staat het DDOT te vroeg op de toernooikalender om daar al van te kunnen profiteren. En daarom, met pijn in ons hart, delen we jullie mede dat er ook in 2021 geen DDOT-toernooi zal zijn.

Natuurlijk hopen we dat er in de loop van dit jaar steeds meer mogelijk gaat zijn op tennisgebied en dat we elkaar kunnen ontmoeten op bijvoorbeeld ons dubbeltoernooi of tijdens de clubkampioenschappen.

Voor nu wensen wij jullie allen het beste toe, vooral een goede gezondheid.

We rekenen erop dat we elkaar weer gaan zien op het Hertog Jan 0.0 DDOT 2022!  

Hartelijke groeten van Anja, Max, Erik, Ben, Rob, Kelly, Sannie en Noor.

Nieuwscategorieën