BESCHIKBAARHEID BANEN TIJDENS WERKZAAMHEDEN

15 oktober 2020


De werkzaamheden op ons sportpark (vervanging toplaag, baanverlichting en hekwerk) verlopen tot nu toe volgens planning. De aanleg van de nieuwe LED-baanverlichting is gereed. Er loopt nog een onderzoek voor de koppeling met het afhangbord.

De banen 1 t/m4 zijn gereed. De banen 6 en 7 zijn weer bespeelbaarer daar moet echter nog zand bij. Dit kan men pas realiseren na enkele dagen droog weer. Door het slechte weer in de afgelopen periode zijn de banen 8 en 9 zeer nat. Deze kunnen pas weer worden afgewerkt als deze droog zijn. Dit kan helaas nog enige tijd duren.

Met nadruk merken wij op dat de eerste 3 maanden na oplevering van de nieuwe toplaag de balstuit minder zal zijn dan verwacht en gewenst, omdat de dichtheid van het zand dan nog niet voldoende is. Na verloop van tijd zal de balstuit toenemen doordat het zand wordt verdicht door de werking van regenwater en gebruik. Houd hier dus rekening mee!

Een en ander betekent voor de beschikbaarheid van de banen het volgende:

  • banen 1 t/m 7: reeds beschikbaar
  • banen 8 en 9: gesloten tot nader bericht (overdag en ‘s avonds)

Komende week volgen nog werkzaamheden aan het hekwerk en de poorten, dit kan nog enige overlast bezorgen.

Genoemde data zijn onder voorbehoud van de voortgang van de werkzaamheden en de weersomstandigheden.

Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang (raadpleeg regelmatig onze website). Via het afhangbord actualiseren wij regelmatig het overzicht van de banen die niet beschikbaar zijn.

Wij vragen jullie begrip voor de beperkte beschikbaarheid van de banen, maar vertrouwen erop dat na afronding van de werkzaamheden ons sportpark weer in prima staat verkeert.

Wij verzoeken ook om bij het betreden van het park en het parkeren van fietsen en auto’s de aanwijzingen van de aannemers op te volgen.

 

 Nieuwscategorieën