ALLE TENNISBANEN WEER BESPEELBAAR!

27 februari 2021


Door het onverwacht vroege en mooie voorjaarsweer zijn deze week de werkzaamheden aan de banen afgerond. Dit betekent dat nu alle banen vanaf zondag 28 februari weer bespeelbaar zijn. Over enkele weken vindt nog de eindkeuring plaats.

De laatste werkzaamheden m.b.t. het hekwerk worden waarschijnlijk komende week afgerond.

De vervanging van de verlichting was al eerder klaar en opgeleverd. Er vindt nog wel overleg plaats over de koppeling tussen het afhangbord en het bedieningspaneel van de LED-verlichting. Zodra dit is geinstalleerd zal 10 minuten na einde speeltijd het licht automatisch uitgaan tenzij men opnieuw afhangt. Nadere bijzonderheden volgen z.s.m.

Tenslotte graag aandacht voor het volgende:

  • De eerste 3 maanden na oplevering van de nieuwe toplaag zal de balstuit minder zijn dan verwacht en gewenst, omdat de dichtheid van het zand dan nog niet voldoende is. Na verloop van tijd zal de balstuit toenemen doordat het zand wordt verdicht door de werking van regenwater, vegen en gebruik. Houd hier dus rekening mee!
  • Daarnaast aan een ieder die 's avonds als laatste de baan verlaat het dringende verzoek het licht uit te doen in de ruimte van het afhangbord. Het komt nog wel eens voor dat enige tijd nadien de lampen nog branden en dat kan niet de bedoeling zijn gelet op de beoogde energiebesparing!

Nieuwscategorieën