Toelichting tennisactiviteiten senioren

Woensdagmorgentennis:
Gedurende het gehele jaar wordt er op woensdagmorgen getennist. Iedereen kan meedoen; man/vrouw, jong/oud, beginner/gevorderde. Er wordt één wedstrijd gespeeld in steeds wisselende samenstelling.
Aanvang: 08.45 – 10.30 uur.
In september van ieder jaar vindt de jaarlijkse uitwisseling plaats met Achter de Bogen. Zie hiervoor t.z.t. het inschrijfformulier op de website of in de kantine.
 
Deze ochtenden worden georganiseerd door:
Ria Verheij                                                                 tel. 283755
Astrid Leautaud                                                        tel. 382667
Sheyla Chaclin                                                           tel. 376779
 
Familie-/Invitatietoernooi:
Een gezellig toernooi, waarbij zowel junioren als senioren hun familie en/of vrienden en vriendinnen kunnen uitnodigen om eens gezellig mee te tennissen. Zie voor verdere info de klinkkrant of onze website.
 
Drunense Duinen Open Toernooi:
Een KNLTB goedgekeurd Toernooi in het voorjaar. Een toernooi waaraan elk lid van de KNLTB aan kan deelnemen en in verschillende speelsterkte. 
De toernooicommissie staat onder leiding van Anja Haans.

Oranjebitter toernooi:
Een toernooi voor leden vanaf 18 jaar en ouder. Gestart wordt er met een toost op onze koning. Daarna worden er twee speelrondes gespeeld. Aanvang 16.00 uur.

Clubkampioenschappen:
Dit is een toernooi voor alleen clubleden met zowel enkel- als dubbelspel.
 
Het Klinkaert Dubbeltoernooi:
Dit is een KNLTB goedgekeurd Dubbeltoernooi, waaraan tennissers/sters uit de wijde omgeving meedoen. Een goed bekend staand, en elk jaar weer heel gezellig toernooi. De toernooicommissie staat onder leiding van Marie-Jose van de Wiel.
 
De Interne Wintercompetitie:
Na afsluiting van de externe najaarscompetitie wordt er gestart met de interne wintercompetitie (november-maart). Er wordt gespeeld op vrijdagavond, donderdagmiddag en zondagochtend. Het is een toernooi waar alle koppels op sterkte worden ingedeeld. Dus herendubbel, damesdubbel en gemend door elkaar. Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd, zodat de organisatie kan zorgen voor wat versnaperingen en voor de organisatie van de afsluiting.
De organisatie is in handen van: Jorene Amman, Anja Haans en Erik van Asten.

Snerttoernooi: 
Op 27 december wordt dit interne eendaags toernooi georganiseerd. Er worden twee speelrondes getennist, daarna is er overheerlijke erwtensoep met roggebrood & spek. De organisatie is in handen van Loes Gerritse, Kathy Vermeegen, Erik van Asten en René Vesters.

Toernooien in de omgeving:
Informatie over en inschrijfformulieren voor deze toernooien vindt u in het afhanghok of bij het prikbord. Kijk ook op www.toernooi.nl.
 
Bedank avond:
De Bedank avond wordt gehouden voor de sponsors en voor die leden die zich op vrijwillige basis in het afgelopen tennisjaar hebben ingezet voor onze vereniging. Het bestuur wil jaarlijks een gezellige avond aan deze mensen aanbieden als blijk van waardering voor hun activiteiten.
 
Terug naar boven