Toelichting tennisactiviteiten jeugd

Tenniskids competitie KNLTB
wedstrijden voor de kinderen die op mini- en driekwartveld spelen (spelniveau Rood en Oranje). Deze wedstrijden worden op een aantal zondagen in de ochtend gespeeld in de maanden maart tot en met november.

Winter Wollen Wanten Wedstrijden
Junioren uit de regio van 6 – 17 jaar mogen meedoen. Op een speeldag wordt er een enkel- en een dubbelwedstrijd gespeeld. Er wordt gespeeld in rood, oranje, groen, geel 10 tot 14 jaar en geel 11 t/m 17 jaar. Er wordt gespeeld om gewonnen sets met een tijdslimiet om uitloop te voorkomen.

Sjors Sportief
Het sportkennismakingsprogramma voor kinderen van de basisscholen in de gemeente Heusden. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met sport en ze aan te zetten om te gaan sporten.

Competitie KNLTB
Junioren kunnen aan de voorjaars, najaars- en wintercompetitie van de KNLTB meedoen. Wekelijkse districtscompetitie voor alle jeugdleden in groepen van ongeveer 6 per leeftijdscategorie ingedeeld. Er wordt zowel enkel- als dubbelspel gespeeld. Per competitie zijn er 7 wedstrijddagen.
Voor meer informatie klik hier

Clubkampioenschappen
Dit zijn de kampioenschappen voor zowel enkel- als dubbelspel. De clubkampioenschappen senioren en junioren worden tegelijkertijd gespeeld. De wedstrijdjes voor de kinderen die in Rood en Oranje spelen worden op een ochtend / middag gespeeld. Junioren vanaf 16 jaar mogen ook met de senioren-onderdelen meedoen.

Leerlingentoernooi
Door Paul Weeterings wordt elk jaar een activiteit georganiseerd voor alle junioren die meedoen aan de training.
Terug naar boven