Activiteiten (inschrijven voor...)

Clinic bij start zomerlidmaatschap

Datum 8 jun 2019
Tijdstip 11:00 - 13:00 uur
Locatie LTC de Klinkaert
Clinic bij start zomerlidmaatschap
Op zaterdag 8 juni van 11.00 – 13.00 uur wordt er op ons sportpark ter gelegenheid van de start van het zomerlidmaatschap een clinic tennis en padel verzorgd door onze trainer Paul Weeterings. Tijdens en na de clinic is er voor de liefhebbers ook gelegenheid om een partijtje te tennissen en / of te padellen. Behalve niet-leden is ook ieder lid van De Klinkaert welkom op deze clinic, waarbij wij er vanuit gaan dat dit lid niet alleen komt, maar in gezelschap van een of meer introducees uit zijn/haar familie- of kennissenkring. 

Inschrijving voor de clinic is mogelijk door hier te klikken, deelname is gratis.

Het zomerlidmaatschap start op 9 juni en duurt tot en met 31 augustus. Dit lidmaatschap, waarmee je ook lid van de KNLTB wordt, geeft recht op gebruik van de padel- en tennisbanen en deelname aan interne en externe toernooien. De kosten bedragen € 30,00 voor senioren en junioren. Inschrijving voor het zomerlidmaatschap is mogelijk door hier te klikken.

Indien gewenst kan men ook 3 padel- of tennislessen volgen ad € 35,00 per uur (o.b.v. een groep van 4 personen). Om je in te schrijven voor de 3 lessen klik hier.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 8
Terug naar boven