Activiteiten (inschrijven voor...)

15 feb 2020
Datum 15 feb 2020
Tijdstip 13:11 - 23:11 uur
Locatie LTC de Klinkaert
Het Heusden Hossen Tossen Tennis Toernooi wordt voor de vierde keer bij LTC de Klinkaert georganiseerd, dit jaar gaan wij ook gebruik maken van de padelbanen. Het eendaags carnavalesk tennistoernooi voor leden, vrienden en familie, kortom iedereen die graag verkleed een balletje slaat wordt georganiseerd op de zaterdag in het weekend vóór Carnaval. Meld je aan en reserveer zaterdag 15 februari alvast in je agenda.


Als bijdrage in de kosten waarvoor jullie onder andere een lekkere versnapering, warme maaltijd maar natuurlijk bovenal een hele gezellige dag aangeboden krijgen, vragen wij € 11,11. Dit bedrag kan met een pin pas of KNLTB pas (leden van LTC de Klinkaert) op de dag zelf worden voldaan. 

Het HHTTT is opengesteld voor leden en niet leden van 18 jaar en ouder.

De toernooiwinnaars zijn diegenen die:

  • het meest ludiek en uitbundig verkleed zijn,
  • het mooist geschminkt zijn.

Dus zorg dat je er carnavalesk en ludiek uitziet!!

Er zijn twee troostprijzen voor de dame en heer die het tennistoernooi gewonnen hebben.

Let op: het HHTTT gaat ook door bij slecht weer. Hiervoor hebben we een alternatief programma samengesteld. 

 
Aantal deelnemers: 23 (23)
Inschrijven is mogelijk tot 15-02-2020
29 feb 2020
Datum 29 feb 2020
Tijdstip 17:00 uur
Locatie LTC de Klinkaert
Op 29 februari organiseren we voor alle jeugdleden, samen met hun ouders, broertjes en zusjes een grootse afsluiting van de ZOT en VRAT periode. Deze avond gaan we iets geweldigs doen: GLOW IN THE DARK TENNIS. Iedereen mag mee doen!!

We starten om 17.00 uur met friet eten en gaan daarna de tennisstrijd aan in het donker!!

Kom je verkleed, dan maak je ook nog eens kans op een te gekke prijs!

We gaan die avond de prijsuitreiking verzorgen met de tennisballen voorzien van jullie eigen naam! Zorg dat je erbij bent, want we hebben heel veel leuke prijzen!

Het belooft een super gezellige avond te worden, die we afsluiten met een disco! We maken er een superleuke avond van!! Deelname voor leden is gratis, kom je met aanhang, dan betalen zij een kleine bijdrage voor deze gezellige avond!!
 
Aantal deelnemers: 2 (2)
Inschrijven is mogelijk tot 22-02-2020
29 mrt 2020
Datum 29 mrt 2020
Tijdstip 09:00 - 12:00 uur
Locatie LTC de Klinkaert
Om de jeugd in de gemeente Heusden kennis te laten maken met de sportmogelijkheden binnen de gemeente is er ook dit jaar weer: Sjors Sportief. 

Bij LTC de Klinkaert zijn de kinderen welkom op zondag 29 maart. Op deze zondag staat er van 9.00 tot 12.00 uur een spelcircuit voor de deelnemers klaar. Paul zorgt er voor dat de kinderen op een leuke manier kennis kunnen maken met onze club. Als kinderen een eigen racket hebben dan mogen ze dit meebrengen. Wij zorgen ook voor rackets. Wil jij je vriendje of vriendinnetje kennis laten maken met onze club, dan is deze ochtend daar ideaal voor!
Inschrijven is mogelijk tot 29-03-2020

Activiteitenarchief

Terug naar boven